Talaga Sampireun - Credit Card Restaurant Offers

Talaga Sampireun

Get Free Ayam Bakar Bekakak/Ayam Goreng Utuh at Talaga Sampireun

Get this offer with any Citi Card

Asian
Offer Details

Get Free Ayam Bakar Bekakak/Ayam Goreng Utuh

Offer Valid till: July 31, 2022


Offer is applicable for Citi Cards issued in these countries : Indonesia


Talaga Sampireun
Kawasan Niaga Bintaro, Jalan Boulevard Bintaro Jaya Blok B7/N1, Pd. Jaya, Kec. Pd. Aren, Kota Tangerang Selatan, Banten
Jakarta - 14220